Reacties

9 comments to Reacties

 • O.Smit

  De Nieuwbouwelectricien heeft bij ons een groep + VD kabels getrokken in een zeer moeilijke loze leiding. Supersnelle afspraak en response op mails/vragen. Goede tips bij zijn aanwezigheid gekregen, tevens heeft hij bij ons een COAX/UTP combikabel getrokken wij blij en kunnen verder met het afronden van de verbouwing. Bedankt en zal deze zeker bij vrienden/collega’s etc adviseren.

 • E. Homan

  De nieuwbouwelektricien heeft voor onze nieuwbouwwoning het installatiewerk voor de keuken verzorgd (water, gas en electriciteit) plus nog wat extra wandcontactdozen geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over hem en zijn werkzaamheden!

 • Rachi- Amsterdam

  Zeer tevreden!
  Deze installateur, is snel, betrouwbaar, vakkundig en supervriendelijk. Keukenelectra verplaatst, warm/koud water verplaatst en overal upt en coax doorgetrokken. Daar waar hij een betere/goedkopere oplossing voor je ziet, zal hij die aan je aanraden. Top dus!

 • Arie-Jan Rijken, Waddinxveen

  Door de hoge prijzen niet gekozen om extra groepen voor de keuken in de bouw mee te laten nemen. Eigenlijk onszelf voorgenomen om een installateur te zoeken, maar je weet hoe het gaat en de Nieuwbouwelektricien was ons voor met een foldertje door de bus. Precies wat we nodig hadden!

  We hebben twee extra groepen laten maken, een voor de vaatwasser en een voor de combimagnetron. De installateur werkt snel en netjes, en voor een nette prijs!

  We wensen je veel succes met je onderneming en zullen je zeker aan anderen aanraden.

 • Yoram Obbens, Nootdorp

  Na vele pogingen om een loze leiding te bedraden, dit bedrijf ingeschakeld. Uiteindelijk bleek de leiding toch onbruikbaar. De monteur ging professioneel te werk en hielp me goed om alternatieven te bedenken. Bij een volgende klus zonder twijfel weer.

 • Marianne Schreuder, Rotterdam

  Keurige jongeman die niet alleen zijn vak verstaat maar ook goed meedenkt en prettig is in de omgang! Ik kan hem iedereen aanraden.

 • M. Fiorella

  Deze man reageert supersnel en kon dezelfde week nog langskomen. Bij ons heeft hij een stopcontact in de meterkast geplaatst en coax en utp getrokken naar de woonkamer. Zeer tecreden.

 • G. van Daal

  De nieuwbouwelektricien heeft bij ons twee groepen bijgeplaatst. Een man die zijn vak verstaat en zeker niet duur. Wij kunnen hem iedereen aanraden.

 • N. van der Horst

  Tijdens de werkzaamheden bleek dat onze aardlekschakelaar defect was. Deze is keurig netjes vervangen. Bedankt!

Leave a Reply